Ce insemna decontarea directa:

In momentul solicitarii ofertei RCA, avem 2 tarife pentru fiecare perioada. Un tarif pentru polita RCA si un tarif pentru polita RCA cu decontare directa. Decontarea directa este folosita de catre partea pagubita in conditiile in care nu ii convine unde are incheiat cel vinovat polita RCA si merge direct la asiguratorul unde are incheiat contractul RCA pentru deschiderea dosarului de dauna.

Decontarea directa este valabila doar in urmatoarele conditii:

  • vehiculele implicate in accident sunt inmatriculate/inregistrate in Romania,
  • Accidentul are loc pe teritoriul Romaniei
  • Ambele autovehicule au incheiate polite RCA
  • Prejudicii sunt doar la vehiculele implicate in accident
  • Maxim 2 vehicule implicate in accident, la fel ca si la intelegerea amiabila
  • Nu sunt vatamari corporale

Pentru notificarea si constatarea daunei suni direct la asiguratorul tau si soliciti deschiderea dosarului cu decontare directa.

Chiar daca ai incheiat polita RCA cu decontare directa, in cazul unui accident poti beneficia de serviciile de despagubire ale asiguratorului unde cel vinovat are incheiat contractul RCA.

Cat costa asigurarea RCA cu decontare directa:

Pentru a afla ofertele RCA cu si fara decontare directa la asiguratorii din Romania, poti obtine direct oferta RCA accesant site-ul: https://supermarketpentrutine.ro/i/info/109/ , sau pentru a nu pierde cateva minute cu introducerea datelor pentru obtiberea datelor, salveaza in telefon numarul 07497.876.976 (Supermarket Pentru Tine) si trimitene pe whataspp o poza dupa talonul autoturismului si a cartii de identitate proprietar ( buletinului), in cel mai scurt timp vom reveni cu oferta RCA.

Pentru consultanta ne poti contacta cu incredere la nr. de telefon 0749.876.976 sau ne poti trimite un email la adresa contact@supermarketpentrutine.ro. Intermediem urmatoarele produse de asigurare: RCA, Casco, Locuinta, Calatorie, CMR, ROTR, Tractari, IMM, Viata, Sanatate, Raspundere civila, Garantii.